Hermelijntje Banner01

Beste Ouders,

Goed nieuws voor u en de kinderopvang.

Ook op de lange termijn wil het kabinet investeren in de kinderopvang. Bovenop de 290 miljoen euro, komt in 2017 200 miljoen euro voor kinderopvangtoeslag vrij. Dat betekent dat kinderopvang in 2017 nog weer iets goedkoper voor u wordt. 

De vergoeding voor vrijwel alle inkomens gaat sowieso voor het eerste kind met 2 procentpunt omhoog. De allerlaagste inkomensgroep krijgt 1 procentpunt verhoging, omdat zij al 94 procent terugkrijgen voor het eerste kind.

Brancheorganisatie Kinderopvang is zeer verheugd met de investeringen die het kabinet doet en ziet dat als het resultaat van de inzet van de sector van de afgelopen jaren op herstel van de eerdere bezuinigingen.

Inzet is om zowel de bezuinigingen op de toeslag als op de maximum uurprijs terug te draaien. Daarmee komt de bijdrage van ouders weer naar het oorspronkelijke doel van een derde, en komen de maximum uurprijzen weer meer in lijn met de feitelijke kostenontwikkeling in de sector.

Voor de komende jaren is voor ouders en ondernemers duidelijkheid en stabiliteit nodig als het over de kosten gaat. Op die manier wordt kinderopvang weer toegankelijk en ontstaat er ruimte voor lange termijn investeringen in kwaliteit.

Wat dit voor u persoonlijk betekent is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Als de ministerraad goedkeuring heeft gegeven aan dit besluit komt er een nieuwe toeslagen tabel voor de Kinderopvang. Deze zullen we dan natuurlijk met u delen, zodat u zelf kunt inzien wat deze toeslag voor u betekent.

plaatsing: 31 mei 2016


 

Crèche Hermelijntje heeft 2 nieuwe vacatures; Wij zoeken een pedagogisch medewerker voor de BSO en een stagair(e) voor de afdeling P&O.

Kijk op deze website onder het kopje 'Werken bij' en dan Vacatures.


 

Vanaf 1 september 2016 zal Crèche Hermelijntje haar deuren openen in Delft!

Deze nieuwe locatie is gevestigd aan de Kleveringweg in Delft, er is een ruime parkeermogelijkheid en een buitenruimte/tuin.                                                                  De vestiging is makkelijk bereikbaar en ligt centraal gelegen aan de A13, afslag Delft/Nootdorp/Ypenburg.

Crèche Hermelijntje gaat hier hele, halve en flexibele kinderopvang aanbieden, alsmede BSO.

Onze liefdevolle, betrokken en ervaren medewerkers bieden dagelijks ontwikkelingsgerichte activiteiten aan en ze worden ook bij deze vestiging ondersteunt door de pedagoog.

Op deze locatie is ook het indoor speelparadijs Kids Play Ground gevestigd; hier zullen we met de peuters regelmatig gebruik van maken.

2016-04-28


 


 NIEUWS:

Crèche Hermelijntje is een samenwerking aangegaan met Kraamzorg Het Zonnetje.

Door de samenwerking van Crèche Hermelijntje met Kraamzorg Het Zonnetje hebben we de dienstverlening voor onze ouders nu uitgebreid van zwangerschap tot 12 jaar!

Het kantoor van Kraamzorg Het Zonnetje is ook op de Nieuwe Parklaan gevestigd en te bereiken onder hetzelfde telefoonnummer als Crèche Hermelijntje, wat veel voordelen geeft ten aanzien van de onderlinge samenwerking en overdracht.  

Klik hier voor meer informatie over Kraamzorg Het Zonnetje.

 

Buitenschoolse opvang bij Laan van Meerdervoort 123 en Sir Winston Churchilllaan 245

Per 1 april 2016 is het mogelijk om buitenschoolse opvang af te nemen bij Crèche Hermelijntje, Laan van Meerdervoort 123. Deze vestiging ligt vlakbij de Da Costaschool en de Annie MG Schmidtschool. 

Per 1 maart 2016 is het mogelijk buitenschoolse opvang af te nemen bij Crèche Hermelijntje, Sir Winston Churchilllaan 245. Deze vestiging ligt vlakbij de Godfried Bohmansschool. 

  • Meer over de Laan van Meerdervoort 123: klik hier
  • Meer over de Sir Winston Churchilllaan 245: klik hier
  • Rekentool BSO: klik hier
  • Direct inschrijven: klik hier