Hermelijntje Banner01

Crèche Hermelijntje heeft 2 nieuwe vacatures; Wij zoeken een pedagogisch medewerker voor de BSO en een stagair(e) voor de afdeling P&O.

Kijk op deze website onder het kopje 'Werken bij' en dan Vacatures.


 

Vanaf 1 september 2016 zal Crèche Hermelijntje haar deuren openen in Delft!

Deze nieuwe locatie is gevestigd aan de Kleveringweg in Delft, er is een ruime parkeermogelijkheid en een buitenruimte/tuin.                                                                  De vestiging is makkelijk bereikbaar en ligt centraal gelegen aan de A13, afslag Delft/Nootdorp/Ypenburg.

Crèche Hermelijntje gaat hier hele, halve en flexibele kinderopvang aanbieden, alsmede BSO.

Onze liefdevolle, betrokken en ervaren medewerkers bieden dagelijks ontwikkelingsgerichte activiteiten aan en ze worden ook bij deze vestiging ondersteunt door de pedagoog.

Op deze locatie is ook het indoor speelparadijs Kids Play Ground gevestigd; hier zullen we met de peuters regelmatig gebruik van maken.

2016-04-28


 

Alle kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar kunnen voortaan gebruik maken van kinderopvang.

Ook de kinderen waarvan één of beide ouders niet werken of kinderen van ouders die niet in aanmerking komen voor kinderopvang toeslag.

Crèche Hermelijntje biedt ook halve dagopvang en voorschoolse opvang. Kijk op onze website voor meer informatie of bel ons Centraal Bureau voor meer informatie. Tel:070-3062771

Klik op onderstaande link voor het hele artikel over deze uitbreiding in de kinderopvang.

http://m.ad.nl/ad/m/nl/38261/Nieuws/article/detail/4289403/2016/04/25/Kinderopvang-voor-alle-peuters-van-2-5-tot-4-jaar.dhtml

 


 

NIEUWS:

Crèche Hermelijntje is een samenwerking aangegaan met Kraamzorg Het Zonnetje.

Door de samenwerking van Crèche Hermelijntje met Kraamzorg Het Zonnetje hebben we de dienstverlening voor onze ouders nu uitgebreid van zwangerschap tot 12 jaar!

Het kantoor van Kraamzorg Het Zonnetje is ook op de Nieuwe Parklaan gevestigd en te bereiken onder hetzelfde telefoonnummer als Crèche Hermelijntje, wat veel voordelen geeft ten aanzien van de onderlinge samenwerking en overdracht.  

Klik hier voor meer informatie over Kraamzorg Het Zonnetje.

 

Buitenschoolse opvang bij Laan van Meerdervoort 123 en Sir Winston Churchilllaan 245

Per 1 april 2016 is het mogelijk om buitenschoolse opvang af te nemen bij Crèche Hermelijntje, Laan van Meerdervoort 123. Deze vestiging ligt vlakbij de Da Costaschool en de Annie MG Schmidtschool. 

Per 1 maart 2016 is het mogelijk buitenschoolse opvang af te nemen bij Crèche Hermelijntje, Sir Winston Churchilllaan 245. Deze vestiging ligt vlakbij de Godfried Bohmansschool. 

  • Meer over de Laan van Meerdervoort 123: klik hier
  • Meer over de Sir Winston Churchilllaan 245: klik hier
  • Rekentool BSO: klik hier
  • Direct inschrijven: klik hier