Hermelijntje Banner04

Activiteitenprogramma Januari en Februari 2017

Klik hier voor het activiteitenprogramma. 


Verloskundigenpraktijk Tuya bij Hemelijntje Dedemsvaartweg

Vanaf 1 december aanstaande gaat verloskundigenpraktijk Tuya 1 a 2 dagdelen per week praktijk houden op onze vestiging aan de Dedemsvaartweg.

Tuya is al 23 jaar gevestigd in Den Haag, midden tussen de wijken Scheveningen, Duindorp, Belgisch Park, Vogelwijk, Duinoord en omgeving. Tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed worden de aanstaande ouders persoonlijk begeleid door 2 ervaren verloskundigen; Sylvie Ketterle en Mervi den Hollander. De praktijk is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen, de KNOV. Beide verloskundigen zijn geregistreerd in het BIG register en staan ook ingeschreven in het kwaliteitsregister voor de verloskundigen. Zij werken, net als creche Hermelijntje , nauw samen met Kraamzorg Het Zonnetje. Vanaf 1 december kunnen aanstaande ouders dus bij ons terecht voor zowel kraamzorg, als verloskunde als kinderopvang.

 

Wij hebben voor Sylvie en Mervie een speciale praktijkruimte ingericht. De visie van verloskundigenpraktijk Tuya sluit naadloos aan bij onze visie over de zorg voor moeder en kind en de samenwerking met Tuya zien wij dan ook als een verrijking van onze dienstverlening.

 

De bezoekers van de verloskundigenpraktijk kunnen wij gelijk kennis laten maken met onze opvang. Eén van onze medewerkers zal aanwezig zijn om aanstaande ouders te woord te staan en te begeleiden naar ondersteuning bevalling, kraamzorg en kinderopvang.

 

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

Telefonisch; 070-3062771 of per email; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Crèche Hermelijntje is een samenwerking aangegaan met Kraamzorg Het Zonnetje.

Door de samenwerking van Crèche Hermelijntje met Kraamzorg Het Zonnetje hebben we de dienstverlening voor onze ouders nu uitgebreid van zwangerschap tot 12 jaar!

Het kantoor van Kraamzorg Het Zonnetje is ook op de Nieuwe Parklaan gevestigd en te bereiken onder hetzelfde telefoonnummer als Crèche Hermelijntje, wat veel voordelen geeft ten aanzien van de onderlinge samenwerking en overdracht.  

Klik hier voor meer informatie over Kraamzorg Het Zonnetje.


Buitenschoolse opvang bij Laan van Meerdervoort 124 en Sir Winston Churchilllaan 245

Per 1 april 2016 is het mogelijk om buitenschoolse opvang af te nemen bij Crèche Hermelijntje, Laan van Meerdervoort 124. Deze vestiging ligt vlakbij de Da Costaschool en de Annie MG Schmidtschool. 

Per 1 maart 2016 is het mogelijk buitenschoolse opvang af te nemen bij Crèche Hermelijntje, Sir Winston Churchilllaan 245. Deze vestiging ligt vlakbij de Godfried Bohmansschool. 

  • Meer over de Laan van Meerdervoort 124: klik hier
  • Meer over de Sir Winston Churchilllaan 245: klik hier
  • Rekentool BSO: klik hier
  • Direct inschrijven: klik hier