Hermelijntje Banner04

Welkom bij crèche Hermelijntje

 

NIEUWS


Kinderopvang voor ouders goedkoper

Het kabinet gaat vanaf 2016 290 miljoen euro extra uitgeven aan kinderopvangtoeslag. Dat kan voor u een besparing van honderden euro’s per jaar betekenen. Bij crèche Hermelijntje zijn we uiteraard verheugd over dit nieuws!

Wat betekent de maatregel voor u?

  • Als u kinderopvangtoeslag ontvang profiteert u vanaf 1 januari 2016 van de verhoging van de toeslag.
  • Voor het eerste en tweede kind wordt het percentage van de kinderopvangtoeslag verhoogd met 5,8 procent.
  • Ouders met een minimum inkomen profiteren het meest, zij krijgen namelijk een toeslag van 94 procent van de totale kosten voor kinderopvang.

Klik hier voor meer informatie over deze maatregel


Kabinet investeert in opvang peuters

Het kabinet gaat 60 miljoen investeren zodat alle peuters twee dagdelen per week naar de kinderopvang kunnen. Het maakt daarbij niet uit of ouders werken of niet. Lees hier meer over deze maatregel


Nieuwe vestiging in Voorburg 'Loo!

Voorburg -  Per 1 september bieden wij ook kinderopvang aan in Voorburg ’t Loo aan de Frans Cobellaan 11. Wij zijn blij met deze nieuwe vestiging en hopen veel nieuwe kinderen te mogen verwelkomen. U bent uiteraard van harte welkom een kijkje te komen nemen. Klik hier voor meer informatie over onze vestiging Voorburg ’t Loo.


3 juli themamiddag 'van zwangerschap tot basisschool'

Rijswijk -  Op vrijdagmiddag 3 juli opent Hermelijntje aan de Sir Winston Churchilllaan 245 van 16.00u tot 19.00u haar deuren voor (aanstaande) ouders, kinderen en de buurt voor de gezellige themamiddag ‘van zwangerschap tot basisschool’. 

(Aanstaande) ouders kunnen zich laten informeren door professionals uit de kraamzorg, kinderopvang, verloskunde en pedagogiek en kunnen ervaringen delen met andere (aanstaande) ouders onder genot van een hapje en een drankje. Ook kunnen zij een gratis professionele foto laten maken, deelnemen aan een gratis yoga-workshop en zwangeren kunnen hun buik laten painten.

Tijdens de middag zijn er natuurlijk leuke activiteiten voor kinderen. De pedagogisch medewerkers bieden een kort programma, er is een springkussen en er wordt geschminkt. 

Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd, het belooft een mooie zomermiddag te worden. 
 


Nieuw tarief per 1 maart 2015

Per 1 maart 2015 is ons nieuwe tarief ingegaan, hierover hebben alle klanten een brief ontvangen. U kunt ons tarief teruglezen op de pagina 'tarieven'. 
 


Vernieuwing in pedagogiek Hermelijntje-Laan van Meerdervoort 470 en 124

Binnenkort zal er op onze vestiging aan de Laan van Meerdervoort 470 gewerkt worden met een vernieuwde pedagogiek voor de peutergroepen. De kern van de vernieuwing is het vergroten van de keuzevrijheid in het activiteiten aanbod voor peuters tezamen met een dagindeling die voor de peuters inzichtelijk wordt gemaakt. Ook wordt er extra aandacht besteedt aan de 3+ activiteiten. 

Op onze vestiging aan de Laan van Meerdervoort 124 is de keuze gemaakt een verticale groep op te richten. Dit is een groep waarin kinderen van 0-4 jaar worden opgevangen. In een dergelijke groep is er meer gelegenheid te leren van oudere kinderen en is er de mogelijkheid om broertjes en zusjes in één groep te plaatsen. Uiteraard worden er voor de kinderen van verschillende leeftijden verschillende activiteiten aangeboden.

Beide vernieuwingen zijn uitgebreid voorbereid door de vestiging, in samenwerking met onze pedagoog en pedagogisch coach. Ouders van beide vestigingen hebben een brief ontvangen waarin de pedagogiek verder wordt omschreven. 


Nieuw adres centraal bureau Hermelijntje

Het centraal bureau van crèche Hermelijntje is verhuisd. Per 17 november 2014 vindt onze centrale dienstverlening (waaronder de kindadministratie en financiële administratie) plaats vanuit onze nieuwe kantoorruimte. Ons nieuwe adres is:

crèche Hermelijntje (centraal bureau)
Nieuwe Parklaan 17
2597 LA Den Haag