Hermelijntje Banner02

Voorschoolse opvang bij Crèche Hermelijntje Rijswijk.

Vanaf 1 oktober 2017 bieden wij, Crèche Hermelijntje Rijswijk, ook voorschoolse opvang aan. U kunt uw kind brengen vanaf 7.00 uur. Onze ervaren pedagogisch medewerksters staan dan klaar om uw kind op te vangen. Er is de mogelijkheid om een gezond ontbijt te nuttigen. Daarna worden de kinderen onder begeleiding van de pedagogisch medewerkster naar school gebracht. De scholen waarmee wij samenwerken, zijn de Godfried Bomansschool en de Snijdersschool.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de vestigingsmanager Nancy Pieterman. Zij is te bereiken op 070-8200314.


Crèche Hermelijntje is een samenwerking aangegaan met Kraamzorg Het Zonnetje.

Door de samenwerking van Crèche Hermelijntje met Kraamzorg Het Zonnetje hebben we de dienstverlening voor onze ouders nu uitgebreid van zwangerschap tot 12 jaar!

Het kantoor van Kraamzorg Het Zonnetje is ook op de Nieuwe Parklaan gevestigd en te bereiken onder hetzelfde telefoonnummer als Crèche Hermelijntje, wat veel voordelen geeft ten aanzien van de onderlinge samenwerking en overdracht.  

Klik hier voor meer informatie over Kraamzorg Het Zonnetje.


Buitenschoolse opvang bij Laan van Meerdervoort 124 en Sir Winston Churchilllaan 245

Per 1 april 2016 is het mogelijk om buitenschoolse opvang af te nemen bij Crèche Hermelijntje, Laan van Meerdervoort 124. Deze vestiging ligt vlakbij de Da Costaschool en de Annie MG Schmidtschool. 

Per 1 maart 2016 is het mogelijk buitenschoolse opvang af te nemen bij Crèche Hermelijntje, Sir Winston Churchilllaan 245. Deze vestiging ligt vlakbij de Godfried Bohmansschool. 

  • Meer over de Laan van Meerdervoort 124: klik hier
  • Meer over de Sir Winston Churchilllaan 245: klik hier
  • Rekentool BSO: klik hier
  • Direct inschrijven: klik hier